Aktuális

Szeméremsértőnek találta a szaunai meztelenkedést, feljelentést tett

Több hatóságot is megjárt egy debreceni vállalkozó, hogy kötelezővé tegye a fürdőruha használatot a város gyógyfürdőjében lévő szaunavilágban. Eddig nem sikerült neki, továbbra is lehet fürdőruha nélkül szaunázni Debrecenben.

Valószínűleg egy rossz élmény hatására szeretné megváltoztatni a debreceni gyógyfürdő házirendjét egy vállalkozó, mert szerinte az ottani szaunavilág nem egyszerűen textilmentes szauna, hanem egy naturista fertő, ahol felizgult emberek váladékai beszennyezik a szaunák padjait, ami fertőzésveszélyes.

A fürdő vezetősége és a szauna törzsközönsége cáfolja a vállalkozó szavait, szerintük ilyen vagy ehhez hasonló egyáltalán nem jellemző. A fürdő igazgatója emlékeztette a panaszost, hogy  a jegy megvásárlásával a vendég az odavonatkozó házirendet is elfogadja, amire a belépésnél is felhívják a figyelmet. Tehát fel kell készülnie a szabadon lengő péniszek és csupasz fenekek látványára is. A fürdő területén amúgy van olyan szauna is, ahová fürdőruhában is be lehet menni.

Úgy tudni, a vállalkozó azért írt a vendégkönyvbe és tett feljelentést, mert a szaunában tőle egy méterre, de vele szemmagasságban egy vendég szétnyitott lábakkal szaunázott és arrogánsan válaszolt, mikor a szemérmes vállalkozó megkérte, hogy takarja el magát.

A férfi ezt a levelet írta az ÁNTSZ-nek a debreceni szaunával kapcsolatban.

“Bejelentést szeretnék tenni a Debreceni Gyógyfürdő Kft. ellen, hogy a nagyerdei termálfürdő szaunavilágában felháborító közegészségügyi állapotok vannak. A kft. textilmentesnek hirdetett szaunája a valóságban egy naturista szaunát takar, de ez közfürdő, nem privát klub. Egyes férfiak és nők – vendégek és a személyzet egyaránt – meztelenkednek, ezáltal véleményem szerint egészséges emberek izgalmi állapotba kerülnek és ettől váladékoznak… A meztelenkedés »hatása« biztosan nyomot hagy a szauna padjain, pihenő ágyakon stb. Fertőzést is okozhatnak a testnedvek.” 

 

haon.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top