Szabadidő

Ők a legbotrányosabb szaunavendégek

Ételt és italt vitt be és kisajátította a szentesi szaunát egy társaság. Ezért most senki sem használhatja, bezárták.

 A kórház által üzemeltetett szentesi szaunát hétvégenként nyitották ki, és 680 forintért volt látogatható, egy nap 10–20 vendég vette igénybe. Egy társaság azonban rendszeresen kisajátította a helyet, nem tudták velük betartatni házirendet, ezért határozatlan időre bezártak. A társaság egyik tagja szerint azért vittek ételt a szaunába, mert a büfé zárva tartott.

“Igen, tényleg megittunk néha egy pezsgőt, és vittünk otthonról enni-innivalót, mert hosszú ideig zárva volt a büfé” – mesélte a gyógyfürdő egyik volt szaunás társaságának tagja a delmagyar.hu-nak. A férfi elmondása szerint a csapatot “rendes emberek alkották: vállalkozók, főorvosok, köztiszteletben álló szentesiek”. Néha valóban buliztak, de szerinte ez még belefér a hétvégi lazulásba.

A gyógyintézmény főigazgatója, Kalmár Mihály szerint azonban a társaság nem tudott megfelelően viselkedni. Úgy fogalmazott: péntekenként kisajátították maguknak a szaunát, saját rendezvényeket bonyolítottak, az is előfordult, hogy bográcsban vitték be az otthon elkészített pörköltet. A személyzettel is udvariatlanok voltak, egyszóval nem tartották be a házirendet, ez pedig már a vendégeket is zavarta. A megoldás tehát az lett, hogy határozatlan időre lakatot tettek a létesítményre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top