nlc.hu
Aktuális
Csak nem nyugszanak a Trump-ellenesek, újabb tüntetésdömping

Csak nem nyugszanak a Trump-ellenesek, újabb tüntetésdömping

A tüntetők igencsak tartanak Donald Trump elnökségétől. Rudy Giuliani, New York volt polgármestere azonban – akit Donald Trump leendő kormányának igazságügyi minisztereként emlegetnek – mindenkit megnyugtatott.

Folytatódtak csütörtök este a Trump-ellenes tüntetések az Egyesült Államok egyes városaiban: New Yorkban, Los Angelesben, San Franciscóban, Seattle-ben és Richmondban.

Elsősorban fiatalok tüntetnek az új elnök, Donald Trump ellen, sokan táblákkal vonulnak fel, “Nem az én elnököm” felirattal. Egyes városokban – mint például San Franciscóban – a melegek jogainak védelmében tüntettek, másutt, például Los Angelesben, mexikói zászlókkal vonultak az utcákon.

Los Angelesben és a virginiai Richmondban több mint húsz tüntetőt őrizetbe vettek, mert eltorlaszolták vagy megpróbálták eltorlaszolni az országutakat.

A Fox televízióban Rudy Giuliani, New York volt polgármestere, akit Donald Trump leendő kormányának igazságügyi minisztereként emlegetnek, kijelentette: “nyugi, a dolgok nem állnak olyan rosszul, mint gondoljátok”.

Ez is érdekelhet Hogy Trump kampánya és elnöksége között mennyi lesz a párhuzam, most még csak találgatni lehet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top