Aktuális

Pénzért adta oda a kislányt a 81 éves perverznek

Szabadlábon védekezik az a 81 éves zamárdi férfi, aki annak ellenére létesített szexuális kapcsolatot pénzért egy gyermekkorú lánnyal, hogy tisztában volt az életkorával. A kislány nőismerőse, aki rávette a gyereket a prostitúcióra, előzetes letartóztatásba került.

Több alkalommal is szexuális kapcsolatot létesített egy 81 éves zamárdi férfival egy gyermekkorú lány, akit 49 éves nőismerőse vett rá a gyermekprostitúcióra. A kislány minden együttlétért pénzt kapott a perverz öregembertől, amit át is adott a balatonszemesi nőnek. A vén kéjenc tisztában volt azzal, hogy alkalmi partnere még gyerek, mégsem jelentett ez számára problémát, néha ellenszolgáltatás nélkül is adott pénzt a kislánynak.

A rendőrök november 8-án hallgatták ki a 81 éves öreget és a 48 éves nőt is, utóbbit őrizetbe vették, harmincnapos előzetes letartóztatásáról ma döntött a bíróság. A férfi szabadlábon védekezhet.

police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top