Aktuális

Szégyenteljes dolgot műveltek az idős nénivel

Szerencsére már őrizetben van két bűnöző abból a trióból, akik a saját házában megkötöztek egy idős forráskúti nénit, és kirabolták. Elvitték a pénzét, mobiltelefonját, pénztárcáját és az arany nyakláncát is.

Október utolsó napján este fél nyolckor két férfi bement egy idős forráskúti néni házába. A nő száját befogták, kezeit és lábát összekötözték, és az értékeit követelték tőle. Közben felforgatták a házat is, majd a megtalált készpénzzel, karórával, arany nyaklánccal és az idős asszony pénztárcájával és mobiltelefonjával együtt távoztak. Harmadik társuk a ház előtt várt az autóban.

A rendőrök november 9-én fogták el egy 49 éves kiskunfélegyházi férfit, aki az autót vezette, illetve őrizetbe vették a 47 éves tömörkényi A. Józsefet is, aki a házban volt a nénivel. Harmadik társukat még keresik. A két jómadár ellen rablás alapos gyanúja miatt indul eljárás, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat is.

police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top