Aktuális

Kovács Ágit is kiosztotta Hosszú Katinka férje

Lassan meg kell szoknunk, hogy botrány nélkül már ritkán beszélhetünk Hosszú Katinkáról. Nem csak azt a hírt kapta fel a média, hogy Katinka előtt még senki sem nyert ennyi számot rövidpályás vb-n, hanem azt is, hogy Katinka edző-férje, Shane Tusup kiabált egy sort Kovács Ágival, korábbi olimpiai bajnok úszóval.

A Bors írta meg, hogy Shane Tusup durván megalázta Kovács Ágit, mert keményen kiabált vele. Az esetet megerősítette Kovács Ági is, bár az ő története kicsit árnyalja a bulvármagazin által lefestett képet.

Az biztos, hogy a szponzorok gratulálni szerettek volna Hosszú Katinkának, amihez valami okból a levezető medence partját választották, ahová Kovács Ági, mint a 2024-es olimpiai kandidatúra sportolói bizottságának elnöke kísérte el őket. A szponzorok megálltak az uszoda szélén, majd egy-két perc után kimentek. Kovács Ági egyedül maradt, és egyedül ment oda a medencéhez. “Kiabálás tényleg történt ezek után, de nem az én részemről, a hangnemet a mai napig nem értem hogy miért” – írja Facebook-posztjában az olimpikon.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top