Aktuális

Buszt is lopott Krisztián, de nem azzal bukott le

B. Krisztián nagyon unatkozott múlt hét csütörtökön, ezért napját kisebb bűncselekmények elkövetésével töltötte, végül a dunakeszi rendőrőrsön zárta. Több autót feltört, az eltulajdonított járművek listáján egy busz is van.

Csak még egy utolsót – mondhatta Krisztián, amikor betörte egy kisteherautó ablakát, és kotorászni kezdett az utastérben. Pechére a tulajdonos felfigyelt valamire, és tetten érte a 19 éves fiatalt, akit a rendőrség kiérkezéséig visszatartott. Krisztiánért Fótra a Dunakeszi Rendőrkapitányság rendőrei jöttek, és állították elő a rendőrkapitányságon. Kihallgatták, majd őrizetbe vették – számol be az esetről a police.hu.

B. Krisztián a kihallgatásán mindent bevallott. Elmondta, a hogy 2016. december 16-át egy autószerelő műhelyben kezdte, ahol egy ott parkoló autó hátsó ablakát betörve ellopott egy napszemüveget. Majd a telephelyen parkoló autóbuszt ellopva kihajtott a lezárt nagykapun, de 100 méter után meggondolta magát. Leparkolt a busszal, visszasétált a műhely udvarára és elkötött egy kisteherautót. Ez után jött csak az a kisteherautó-feltörés, ami miatt eredetileg bevitték a rendőrök.

Krisztán előzetes letartóztatását 2016. december 18-án elrendelte a Budapest Környéki Törvényszék.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top