Aktuális

Berlini merénylet: vérfagyasztó részletek láttak napvilágot

Megszerezte a Bild a múlt hétfői berlini gázolásos merénylethez használt kamion lengyel sofőrjének boncolási jegyzőkönyvét. Kiderül belőle, hogy Lukasz Urban órákkal a fejlövés után még élt.

Lukasz Urbant, a berlini gázolásos merényletben használt kamion sofőrjét már órákkal a támadás előtt fejbe lőtték – írja német Bild. Urbant a boncolási jegyzőkönyv szerint december 19-én délután fél öt és fél hat között lőhették fejbe, míg a támadást este nyolckor hajtották végre. Az orvosszakértők szerint elképzelhető, hogy a 37 éves lengyel kamionsofőr nem halt bele egyből a fejlövésbe, hanem még élt, amikor a merénylő az emberek közé hajtott.

Sajtóhírek szerint azért nem haltak meg többen berlini adventi vásár ellen elkövetett gázolásos merényletben, mert a lengyel sofőr 60 méter után elrántotta a kormányt, így csak 12 halálos áldozata és 53 sérültje lett a merényletnek. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top