Aktuális

Berlini merénylet: egy olasz nő a nyolcadik áldozat

Sikerült egy újabb áldozatot azonosítania a német rendőrségnek a hétfői berlini merénylet 12 halálos áldozata közül: egy olasz nő a nyolcadik áldozat.

Most már nyolc áldozat kilétét ismeri a német rendőrség a tizenkettőből. Ők azok, akik meghaltak a berlini karácsonyi vásáron elkövetett gázolásos merényletben. A nyolcadik áldozatként egy 31 éves olasz nőt azonosítottak a német hatóságok. “Olaszország emlékezik Fabrizia Di Lorenzóra,a terroristák által meggyilkolt példamutató állampolgárára. Országunk mélyen megrendülve osztozik a család fájdalmában” – írta Twitter-bejegyzésében Paolo Gentiloni miniszterelnök.

A tizenkét halálos áldozat között van a kamion lengyel sofőrje, rajta kívül hat német állampolgárt is azonosítottak. Sikerült beazonosítani egy izraeli nőt is, akinek szintén izraeli férje súlyosan megsérült a merényletben. Három áldozat kiléte még nem ismert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top