Aktuális

Gázvezeték tört el Óbudán, kiürítették a Bécsi úti Tescót

Nagynyomású gázvezeték tört el Óbudán, a gázszivárgás miatt egy Tesco-áruházat is ki kellett üríteni. A Bécsi úton hatalmas dugó van, mert irányonként csak egy sáv járható.

Teljes káoszt okozott a Bécsi úton, hogy eltört egy nagynyomású gázvezeték az óbudai temetőnél. A helyszínre több tűzoltó is kivonult. A közeli Tesco-áruházban is érezni lehet a gázszagot, ezért a bevásárlóközpontot lezárták, mindenkit kitereltek – írja a hvg.hu.

 A környéken közlekedési káosz alakult ki. A katasztrófavédelem honlapjának beszámolója szerint a szivárgó gázvezeték miatt egy-egy sávon engedik csak a forgalmat Budapest III. kerületében a Bécsi úton a Testvérhegyi út közelében. A gázszolgáltató szakemberei már elzárták a sérült vezetéket. A fővárosi hivatásos tűzoltók biztosítják a területet, a katasztrófavédelmi mobillabor pedig gázkoncentráció-méréseket végzett, melynek során nem mutattak ki veszélyes koncentrációt a levegőben. A munkálatok idejére kiürítik a közeli üzleteket is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top