Aktuális

Ez történik ma, Janis Joplin szülinapján

Budapesten csütörtökön reggel 07:27-kor kel fel a nap, és 16:22-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. I. 19.

Ezen a napon:

1901-ben az István főherceg szálló különtermében megalakul a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ). 1943-ban Janis Joplin amerikai bluesénekesnő születésnapja. 1969-ben a prágai nemzeti múzeum előtt felgyújtja magát Jan Palach, egy cseh diák a szovjet megszállás elleni tiltakozásául. 2006-ban a szlovák légierő AN-24 típusú repülőgépe – koszovói békemisszióból hazatérő katonákkal – becsapódott a Borsó-hegy gerincébe, Hejce község külterületén, pilótahiba miatt.

 

Ez történik ma, Janis Joplin szülinapján

A nap mottója:

“Húzhatsz szmokingot a kecskére, de kecske marad.”

Két pasi – meg egy kicsi című film

Névnap:

Január 19-e Márió, Sára, Absa, Gajána, Kanut, Kenéz, Margit, Szelli, Szulikó és Vázsony napja.

Január 19-én született:

Edgar Allan Poe író, Janis Joplin énekesnő, Jenson Button autóversenyző

Időjárás:

A Dunántúl északi részén a hajnali, reggeli órákban foltokban sűrűbb köd képződhet, amelyből helyenként gyenge ónos szitálás vagy hószállingózás nem zárható ki. Holnap az esti óráktól a hőmérséklet az Alföld északi és középső részén, valamint az Északi-középhegység szélvédett, havas tájain már –15 fok alá csökkenhet.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Lehet, hogy nem ma lesz a legjobb alkalmad arra, hogy nekiállj fialtatni a megtakarításaidat, de arra jó a mai nap, hogy feltérképezd: hogyan is állsz pontosan anyagilag, és milyen módosításokra lenne szükséged annak érdekében, hogy jobb legyen a helyzet.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top