Aktuális

Ez történik ma, Igaly Diána szülinapján

Budapesten kedden reggel 07:14-kor kel fel a nap, és 16:40-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. I. 31.

Ezen a napon:

1964-ben elindul a “Delta” című tudományos ismeretterjesztő tévéműsor. 1965-ben megszületik Igaly Diána. 1968-ban a Vietkong csapatai megtámadják Saigonban az Amerikai Egyesült Államok nagykövetségét. 

Ez történik ma, Igaly Diána szülinapján

A nap mottója:

“A pároknak még a ceremónia előtt érdemes lenne megtervezniük az esküvőjüket, és csak akkor belevágniuk a házasságba, ha még mindig kedvelik egymást.”

Dan Ariely

Névnap:

Marcella, Círus, Csikó, Csörsz, Geminián, Janek, János, Ludovika, Lujza, Péter, Pető, Vulfia, Zella és Zsella

Január 31-én született:

Jávor Pál, Johnny Rotten, Igaly Diána olimpiai bajnok sportlövő és Justin Timberlake

Időjárás:

Kedden délutántól főleg az északi tájakon számíthatunk havazásra, délebbre pedig ónos-havas esőre, esetleg esőre kell készülni. A déli országrészben, valamint a Dunántúlon megélénkül a déli–délkeleti szél. A legmagasabb hőmérséklet –5 és +2 fok között alakul majd.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “Nem mindig érted a barátnőidet, és nem mindig vagy benne biztos, hogy ők pontosan tudják, hogy mire van szükségük. Néha úgy érzed magadat, mintha te lennél mindannyiuk anyukája, és igazán szívesen anyásodsz felettük.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top