Aktuális

Ez történik ma, Terry Jones szülinapján

Budapesten szerda reggel 07:12-kor kel fel a Nap, és 16:42-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. II.1.

Ezen a napon:

1861-ban Texas az amerikai polgárháború során kiszakad az Amerikai Egyesült Államokból. 1942-ben Terry Jones születésnapja.1988-ban Budapesten tüntetés zajlik a román nagykövetség előtt a romániai falurombolás miatt. 1995-ben Grönland, miután önrendelkezési jogot kap Dániától, kilép az Európai Unióból.

Ez történik ma, Terry Jones szülinapján

A nap mottója:

A legszomorúbb dolog a tudományos kutatással kapcsolatban az, hogy amikor az ember még fiatal, sok ideje van, azonban senki nem ad neki pénzt. Mire egy kissé feljebb tornázza magát a ranglétrán, már általában képes rábírni valakit, hogy támogassa, soha nincs azonban elég ideje arra, hogy bármi érdemlegeset tudjon tenni.

Nigel Barley

Névnap:

Ignác, Birgit, Brigitta, Cinella, Cinna, Fiametta, Gitta, Kincső és Szevér napja.

Február elsején született:

Hajós Alfréd olimpiai bajnok, építész, Clark Gable színész és Terry Jones, a Monty Python tagja

Időjárás:

Szerdán északon hó, havas eső, máshol ónos eső, eső valószínű. Napközben egyre több helyen lesz a hóból eső, mellette pedig több helyen pára, köd is képződhet. A déli-délkeleti szél az Alföldön és délen élénkülhet meg. Hajnalban -5, +2, délután -3, +4 fok között alakul a hőmérséklet, kettős fronti hatás mellett.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Most szomorkás emlékek rohannak meg, és nagyon szívesen nosztalgiázol egész nap.”A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top