Aktuális

Másik országba csalták az idős nőt, hogy kifoszthassák

Országhatárokon átívelő unokázós csalás áldozata lett egy idős felvidéki asszony, akit igen csúnya módon szabadítottak meg 2500 eurónyi spórolt pénzétől.

Csúnyán rászedtek egy felvidéki asszonyt az unokázós csalók. Az idős nőt vasárnap este felhívták, hogy fia balesetet szenvedett, ezért összes megtakarított pénzével siessen a baleset helyszínére, mert meg kell térítenie az okozott kárt a fia helyett. A 69 éves asszonyt arra utasították, hogy hallgasson a balesetről, és üljön be a taxiba, ami hamarosan érkezik érte.

Egy taxi valóban megérkezett a csallóközi Csilizradványba, megállt a nő háza előtt, majd elindult a nővel Győrbe. Ott a már kellően zavarban lévő asszonyt egy másik autóba ültették, a város határába vitték, ahol elvették tőle 2500 euróját, majd visszafuvarozták a Győrtől 15 kilométerre fekvő faluba. A parameter.sk információi szerint a rendőrség már nyomoz az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top