Aktuális

Ez történik ma, Malek Andrea születésnapján

Budapesten hétfő reggel 06:02-kor kel fel a nap, és 17:42-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. III. 13.

Ezen a napon:

1838-ban Pestet elönti az árvíz: a mentési munkálatokban részt vesz Wesselényi Miklós is. 1968-ban Malek Andrea születésnapja. 2013-ban Jorge Mario Bergoglio argentin bíborost választotta meg a konklávé a római katolikus egyház új vezetőjének Rómában. A 266. pápa a Ferenc nevet választotta.

Ez történik ma, Malek Andrea születésnapján

A nap mottója:

“Azt mondják: aki becsületes, abban meg lehet bízni. Helyesebb így: akiben megbíznak, becsületes lesz.” – Kopátsy Sándor

Névnap:

Március 13-a Ajtony, Krisztián, Arabella, Csolt, Egyed, Patrícia, Roderik, Rodrigó, Rozina, Solt, Zina, Zolta és Zoltán napja.

Március 13-án született:

L. Ron Hubbard író, Kodolányi János író, Malek Andrea színésznő, Tompos Kátya színésznő

Időjárás:                                                                              

Marad az alapvetően száraz idő. Változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, időnként széllel. Hajnalban visszatérhet a gyenge fagy, napközben legfeljebb 10 fok lesz.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a hétfői horoszkóp: “Végre megszabadulhatsz egy olyan munkahelyi feladattól, amit sohasem szerettél különösebben, és amelyből egyébként sem volt semmi valódi hasznod. Ne ragaszkodj hétfőn olyasmihez, amit nem szeretsz, és ne akarj felesleges feladatokat megtartani.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top