Aktuális

A hétvégén ismét Budapestre látogat a csodálatos kutyadoki!

Cesar Millan, a kutyaviselkedéstan világhírű szakértője 2017. március 18-án, a Papp László Budapest Sportarénában várja az érdeklődőket.

Manapság annak ellenére, hogy több könyv, több segítség, több képzési eszköz és még többféle jutalomfalat áll rendelkezésünkre, több a neveletlen kutya, mint valaha. Ennek hátterében minden bizonnyal az áll, hogy bár elérhetőek a legkülönbözőbb eszközök ahhoz, hogy kedvencünknek jó nevelést adjunk, nem értjük igazán a természetüket.

Kétségtelen, hogy a legtöbb gazdi jó szándékú, és nagyon szereti kedvencét, mégis a megértés hiánya sok problémát okoz. És nem feltétlenül csak a gazdinak, de a közvetlen környezetnek is.

A hétvégén ismét Budapestre látogat a csodálatos kutyadoki!

Nem árt, ha tudjuk, a kutyák nem kis emberek. Nem úgy gondolkodnak, nem úgy viselkednek, és nem úgy látják a világot, ahogy mi. A kutya az kutya, és épp ez az, amit meg kell tanulni tisztelni benne, máskülönben – ha emberként kezeljük – óriási károkat okozunk.

Cesar Millan kutyaviselkedési szakember, vagy ahogy sokan ismerik, a csodálatos kutyadoki segítségével a kutyánk szemével láthatjuk a világot, és kiküszöbölhetjük a viselkedési problémákat. A nagy sikerű, Magyarországon is látható sorozat házigazdája és főszereplője, 2017. március 18-án a Papp László Budapest Sportarénában tart majd előadást és bemutatót.

 

 

Olvass még többet Cesar Millanről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top