Aktuális

Ez történik ma, Ewan McGregor születésnapján

Budapesten péntek reggel 06:26-kor kel fel a nap, és 19:08-kor nyugszik. Ewan McGregor születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. III. 31.

Ezen a napon:

1901-ben a Daimler Motor bemutatja új autómodelljét Nizzában, melyet a megrendelő (Jellinek) leányáról Mercedesnek neveztek el. 1970-ben 12 év Föld körüli keringés után a Csendes-óceánba csapódik az USA első műholdja, az Explorer–1. 1971-ben Ewan McGregor szülinapja.

Ez történik ma, Ewan McGregor születésnapján

 

A nap mottója:

“Sokan vannak, akik szívesen utaznának veled egy limuzinban, de neked olyan valakire van szükséged, aki egy buszra is fölszáll veled, ha a limuzin lerobban!” – Oprah Winfrey

Névnap:

Március 31-e Árpád, Akács, Ákos,  Béni, Benő, Gujdó, Jelek, Johanna, Üllő, Zsanna napja.

Március 31-én született:

Szabó Lőrinc költő, Christopher Walken színész és Ewan McGregor színész.

Időjárás:             

A napos időt a keleti és a középső tájakon zavarhatják gyakrabban felhők, az eső reménye nélkül. Északnyugaton megélénkül, Sopron térségében megerősödik a déli szél. A hajnali 0-8-ról napközben 17 és 22 fok közé nő a hőmérséklet. 

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “Fontos, hogy több időt szentelj magadra, és végiggondold az életed. Kérj tanácsot attól, akiben a legjobban megbízol.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top