Aktuális

Ez történik ma, Pharrell Williams születésnapján

Budapesten szerdán reggel 06:16-kor kel fel a Nap, és 19:16-kor nyugszik.  Pharrell Williams születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IV. 5.

Ezen a napon:

1963-ban forródrót létesül a Fehér Ház és a Kreml között. 1973-ban Pharrell Williams szülinapja. 1986-ban iszlám szélsőségesek bombamerényletet követnek el a nyugat-berlini “La Belle” szórakozóhelyen: 1 halott, 250 sebesült. Megtorlásul az Egyesült Államok április 15-én légitámadásokat intéz Tripoli és Bengázi ellen. 1998-ban átadják a forgalomnak a világ legnagyobb támaszközű (1991 m) függőhídját, az Akasi Kaikjó hidat Japánban, Kóbe városa mellett.

Ez történik ma, Pharrell Williams születésnapján

A nap mottója:

Vannak, akik sohasem nőnek fel, az életük önpusztító és elhibázott lesz, sodródnak a boldogtalanságban, mindenért másokat okolnak, és sohasem vállalják a felelősséget.

Steve Biddulph

Névnap:

Április ötödike Vince, Honoráta, Irén, Julianna, Julinka, Juliska, Kreola, Kreszcencia, Teodóra napja.

Április ötödikén született:

Örkény István író, Gregory Peck színész, Tar Sándor író, Pharrell Williams rapper

Időjárás:             

Sok lesz a felhő, csak rövid napos időszakokra számíthatunk. Többfelé valószínű zápor, néhol zivatar. A Dunántúlon többfelé megélénkül, a Kisalföldön meg is erősödik az északi, északnyugati szél, másutt többnyire mérsékelt marad a légmozgás. Zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “vigyázz a szerelmedre és a köztetek lévő kapcsolatra. Küzdj a szerelemért, ha meg akarod tartani a boldogságot”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top