Aktuális

DVBBS: nem várt fordulat az ügyben

Újabb információk láttak napvilágot a tavalyi Balaton Soundon történtekkel kapcsolatban. Kiderült, hogy nem szexuális erőszak miatt nyomoz a DVBBS zenekar tagjai ellen a rendőrség.

Szexuális erőszak bűntette miatt nem, csak kábítószer-birtoklás vétsége miatt folytat nyomozást a Somogy Megyei Főügyészség a Balaton Soundon történtek miatt. Már ez is biztató fejlemény ahhoz képest, hogy két hónapja még ennyit sem lehetett kihúzni az ügyben vizsgálódó hatóságból.

Tavaly hatalmas botrányt volt abból, hogy három eszméletlen lányt találtak a DVBBS nevű zenekar öltözőjében. A DVBBS fellépését követően több lányt – köztük az ismert tévés, Bényi Ildikó lányát – hívott be az öltözőjébe a zenekar. Ott először vodkával kínálták vendégeiket, majd egy címke nélküli üvegből GHB (gamma-hidroxibutirát) tartalmú röviditalt adtak nekik.

A szexuális erőszak segédeszközeként ismeretes Gina fantázianevű partidrog miatt két lányra később eszméletlen állapotban találtak rá, míg egy harmadik társuk a WC-ben zokogott. Három másik lány pedig elmenekült.

Korábban azt közölték a Balaton Sound szervezői a fesztivál hivatalos Facebook-oldalán, hogy szexuális erőszak miatt folytat nyomozást a rendőrség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top