Aktuális

Befejeződhet a nyomozás a Soundon szexuális erőszakkal vádolt DVBBS ügyében

A Blikk úgy tudja, hogy hamarosan lezárulhat a nyomozás a kanadai DJ-páros, a tavaly a Balaton Soundon fellépett DVBBS ügyében. Korábban az a hír járta a duóról, hogy szexuális erőszak kapcsán nyomoz náluk a rendőrség, de a legutóbbi fejlemények szerint csak kábítószer birtoklásának vétségével gyanúsítják őket.

Tavaly hatalmas botrányt volt abból, hogy három eszméletlen lányt találtak a DVBBS nevű zenekar öltözőjében. A DJ-k a fellépésüket követően több lányt hívtak be az öltözőjükbe – köztük az ismert tévés, Bényi Ildikó lányát. Ott először vodkával kínálták vendégeiket, majd egy címke nélküli üvegből GHB (gamma-hidroxibutirát) tartalmú röviditalt adtak nekik. A szexuális erőszak segédeszközeként ismeretes Gina fantázianevű partidrog fogyasztása miatt két lányra később eszméletlen állapotban találtak rá, míg egy harmadik társuk a WC-ben zokogott. Három másik lány pedig elmenekült.

Befejeződhet a nyomozás a Soundon szexuális erőszakkal vádolt DVBBS ügyében

Korábban azt közölték a Balaton Sound szervezői a fesztivál hivatalos Facebook-oldalán, hogy szexuális erőszak miatt folytat nyomozást a rendőrség, ám idén áprilisban kiderült, hogy csak kábítószer-birtoklás vétségével gyanúsítják a DVBBS tagjait (a két fellépő drogtesztje pozitív lett).

A Blikk azt írja, a nyomozás során kiderült, hogy nem történt szexuális erőszak az öltözőben, a nőgyógyászati vizsgálatok nem mutattak ki semmilyen szexuális cselekményt. A lap azt is tudni véli, hogy a nyomozás hamarosan lezárul a zenekar esetében, habár Papp Gábor, a duó ügyvédje azt nyilatkozta az újságnak, hogy egyelőre nem kapott kézhez semmilyen dokumentumot, amely megerősítené a nyomozás lezárásáról szóló értesülést.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top