Aktuális

Elkábítottak egy párt Eszláron, a nőt megerőszakolták

Már a vádlottak padján ül az a három férfi, akik a gyanú szerint élettársa mellől vitték el áldozatukat, hogy megerőszakolják és kifosszák.

A Debreceni Ítélőtáblán tárgyalják azt az ügyet, melyben – a vád szerint – három férfi megerőszakolt és kifosztott egy eszlári nőt. Az asszony és élettársa a háromtagú társasággal szórakozott még 2014-ben a majálison, amikor “meg nem állapítható kábító hatású anyag is a szervezetükbe került”, miközben ittak és dohányoztak.

Az esetről beszámoló Bors azt írja, hogy a nő olyan mértékben bódult, önkívületi állapotba került, ami akaratnyilvánítási és védekezési képességét megszüntette, és a későbbiekben emlékezetkiesést okozott nála.

Ebben az állapotában a nőt a velük szórakozó társaság egyik tagja a kerékpárján Pocsajban egy házhoz szállította. Ezután a másik két férfi is megérkezett, és egyikük elvette az asszony mobiltelefonját. Végül a trió egyik tagja kiküldte a másik két férfit a szobából és közösült az asszonnyal.

Miután kirámolták a nő táskáját, az őt magáévá tevő férfi elkísérte egy rövid szakaszon, aki a hazafelé vezető utat is nehezen ismerte fel. A sértett az emlékezetkiesése és bódult állapota miatt semmire sem emlékezett.

Címlapi képünk illusztráció.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top