Aktuális

Lezárult a nyomozás Bróker Marcsi ügyében

Lezárta a nyomozást a rendőrség Bróker Marcsi ügyében, és vádemelési javaslattal megküldte azt az illetékes ügyészségnek. 16 milliárd forintnak veszett nyoma a karcagi brókerügyben.

Két éve pattant ki a karcagi Kun-Mediátor-ügy, akkor több mint 100 bejelentés érkezett a Karcagi Rendőrkapitányságra olyan dühös ügyfelektől, akik nem fértek hozzá lekötött pénzükhöz. A szálak az irreálisan magas kamatot kínáló D.-né M. Máriához. a Kun-Mediátor Kft. cégvezetőjénél futottak össze, akiről később kiderült, hogy több mint 800 embert csapott be, és ezzel 16 milliárd forint kárt okozott.

A Bróker Marcsi néven elhíresült 62 éves nő eltűnt a hatóságok szeme elől, de tavaly decemberben feladta magát a Karib-tenger egyik szigetén. A karcagi nőt végül a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 2016. december 13-án hozták Magyarországra Belize-ből.

A nyomozás végére 56 ezer oldalasra hízott anyagot a rendőrség megküldte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészségnek, Bróker Marcsi ellen pedig sikkasztás, csalás, jogosulatlan pénzügyi tevékenység és a számvitel rendjének megsértése miatt emelhetnek vádat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top