Aktuális

Legénybúcsúra szállította a prostituáltakat

Egy időre vége azoknak a házibuliknak Kaposváron, ahol táncoslányok dobták fel a hangulatot, vagy épp legénybúcsún vigasztalták szexuálisan a vőlegényt és barátait. A rendőrök elkapták a kaposvári kerítőt.

Egy éven keresztül biztosított szobákat prostitúciós tevékenységhez egy kaposvári férfi, illetve néha ki is közvetítette a lányokat bulikba, legénybúcsúkba. A prostituáltak a légyottokért kapott pénzből jattoltak a férfinak.

Az ügy vádlottja még 2015 elején szerezte meg két kaposvári és egy pécsi lakás használati jogát, a lakásokat hét örömlánynak adta ki napi hat, nyolc és tízezer forintért. Az üzlet egy év alatt odáig jutott, hogy 2016 nyarán már különböző alkalmakra – legénybúcsúra, baráti összejövetelekre – közvetítette ki a prostituáltakat, volt hogy ő maga fuvarozta el az éjszakai pillangókat a helyszínre. A nők alkalmanként 50-60 000 forintot kaptak a szexuális szolgáltatásért, amiből a férfinak 10-20 000 forintot adtak át.

Az ügyészség a vádlottal szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását, valamint vagyonelkobzás alkalmazását indítványozta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top