Aktuális

Ez történik ma, Colin Farrell szülinapján

Budapesten szerdán reggel 04:48-kor kel fel a Nap, és 20:34-kor nyugszik. Colin Farrell szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 31.

Ezen a napon történt:

1910-ben Fokföld, Natal, Orange Szabad Állam és Transvaal egyesülésével létrejön a Dél-afrikai Unió. 1976-ban Colin Farrell szülinapja. 2003-ban részleges napfogyatkozás köszöntött be, ami Magyarországról is látható volt.

Ez történik ma, Colin Farrell szülinapján

A nap mottója:

A legnagyobb béketűrésnek is vége szakad egyszer.

Mihail Bulgakov

Névnap:             

Május harmincegyedike Angéla, Aldó, Angyalka, Mária, Marietta, Matild, Metella, Petres, Petronella, Tilda, Villő és Zengő napja.

Május harmincegyedikén született:

Clint Eastwood, Tom Berenger, Colin Farrell ír színész, Erdei Zsolt ökölvívó és Brooke Shields színésznő.

Időjárás:

A napos időt követően erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, kezdetben északnyugaton, majd délután másutt is kialakulhat zápor, zivatar. Az északnyugatira forduló szél élénk, helyenként erős lesz, illetve zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Szükséged van arra, hogy felfedezd: az életed tele van olyan apró lehetőségekkel, amelyekkel eddig nem kezdtél semmit sem”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top