Aktuális

Kiszakadt a szálloda korlátja, kizuhant, kártérítést mégsem kapott

A pécsi személyi edzőként dolgozó Szőke Zita szinte napra pontosan két évvel ezelőtt zuhant ki egy szálloda erkélyéről, miután a fakorlát kiszakadt a háta mögül. Két csigolyatöréssel megúszta a balesetet, de fél évébe került felépülni, időközben vendégei nagy részét elvesztette. Eddig nem kapott bocsánatkérést vagy kártérítést a szállodától.

Szőke Zita elmondta a Borsonline-nak, hogy hat métert zuhant, miután kiszakadt egy hotel korlátja, és bár túlélte a balesetet, így is két csigolyája eltört, egyik nyakcsigolyáját eltávolították. Nyakában azóta is fém tartja a csigolyákat.

Lelkileg ugyan már túl van a szerencsétlenségen, de sok munkájába került újra felépítenie az életét, nagyjából fél év alatt jött rendbe, addig mankóval közlekedett, leginkább ülve tudott aludni. A legnagyobb baj azonban az, hogy ennyi idő alatt a személyi edzőként dolgozó Zita elvesztette a vendégeit, gyógyulása közben 22 ezer forintnyi táppénzzel kellett beérnie. Ennek dacára valahányszor reakciót próbált kipréselni a szállóból, falakba ütközött, ebből következik az is, hogy sérüléséért kártérítést sem kaphatott idáig. 

A nő szerint folyton lerázták őt a hotelben, az igazgatót sokszori megkeresésre sem tudta elérni. Bár két kapitányság is nyomozott az ügyében,  a hivatalból indult eljárást gyorsan lezárták, ami miatt Zita panaszt tett. A BRFK ennek helyt adott, miután kiderült, hogy a szálloda igazgatója munkakapcsolatot ápol a helyi rendőrkapitánnyal, így elfogultság miatt más városba tették át az ügyet. De az ottani nyomozás is hasonlóan zajlott. Elmondása szerint bizonygatnia kell, hogy nem volt részeg, nem maga ugrott ki az erkélyről, és nem is lökték ki őt. Végül perre ment a szállodával, eddig három tárgyaláson vannak túl.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top