Aktuális

Ez történik ma, Kevin Bacon szülinapján

Budapesten szombat reggel 04:53-kor kel fel a Nap és 20:44-kor nyugszik. Kevin Bacon szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 8.

Ezen a napon:

1911-ben nagy földrengés volt Kecskeméten. 1958-ban Kevin Bacon szülinapja. 1960-ban Francis Gary Powerst kémkedéssel vádolták a Szovjetunióban. 1997-ben a NATO meghívta Csehországot, Magyarországot és Lengyelországot, hogy csatlakozzanak a szövetséghez 1999-ben.

Ez történik ma, Kevin Bacon szülinapján

A nap mottója:

Amikor eléred az életed végét, nem szabad megbánnod semmit, hanem gratulálni kell magadnak ahhoz, hogy megpróbáltad a lehetetlent.

Rachel van Dyken

Névnap:             

Július nyolcadika Ellák, Csatád, Csatár, Estilla, Iza, Izabella, Jenő, Kilián, Liza, Teréz, Terézia, Zsóka napja.

Július nyolcadikán született:

Anjelica Huston, Koncz Gábor és Kevin Bacon amerikai színész

Időjárás:

Napos időre számíthatunk többnyire kevés gomolyfelhővel. Inkább csak északkeleten, keleten lehet néhol záporeső. Az északnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szombati horoszkóp: “Könnyen kiderülhet, hogy az elmesélésed szavaiban felfedezheted azokat a vágyaidat, amelyeket eddig elnyomtál magadban, és amelyekre eddig nem mertél vagy nem akartál felfigyelni.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top