Aktuális

Ez történik ma, Donald Sutherland szülinapján

Budapesten hétfőn reggel 04:58-kor kel fel a Nap, és 20:37-kor nyugszik. Donald Sutherland szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 17.

Ezen a napon:

1453-ban véget ér a százéves háború Franciaország győzelmével Anglia felett. 1917-ben a brit királyi család Hannoveri-házról Windsorra változtatja nevét. 1935-ben Donald Sutherland szülinapja. 1959-ben Dr. Louis Leakey megtalálja a legrégebbi (600 000 éves) ismert emberi koponyát.

Ez történik ma, Donald Sutherland szülinapján

A nap mottója:

Megélhetési humoristaság nincsen, mert az rányomja a bélyegét magára a kedvedre, a tevékenységedre. Mindig szerelemből kell csinálni, akkor is, ha már meg is élsz belőle. Az indíttatás a lényeg. Aki híres akar lenni, meg gazdag, és ezért akar humorista lenni, az mind hoppon marad. Ez egy érzékeny dolog. Ezt tényleg nem lehet pénzért vagy népszerűségért csinálni. Ezt kizárólag tényleg csak azért lehet csinálni, ha neked jólesik, hogy röhögnek. Rengeteg felület áll rendelkezésre, hogy önjelölt sztár legyél, nem a humoristaság az.

Dombóvári István

Névnap:             

Július tizenhetedike Elek, Endre, Ajándék, Alexia, Annalotti, Bánk, Celina, Magdaléna, Magdó, Magdolna, Ond, Róbert, Ruszlán, Ruszlána, Sarolta, Szabolcs, Zoárd, Zoárda, Zobor és Zuárd napja.

Június tizenhetedikén született:

Tolnay Klári színésznő, David Hasselhoff színész, Verrasztó Evelyn úszónő és Vásáry André operaénekes.

Időjárás:

Napos idő várható kevés gomolyfelhővel, csapadék nélkül. Az északkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25, 29 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a hétfői horoszkóp: “a határ jó és rossz, ártó és hasznos között hajszálvékony, mégis nehéz nem észrevenni”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top