Aktuális

Ez történik ma, Matt LeBlanc szülinapján

Budapesten kedden reggel 05:08-kor kel fel a Nap, és 20:29-kor nyugszik. Matt LeBlanc szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 25.

Ezen a napon:

1909-ben Louis Blériot elsőként repül át gépével a La Manche fölött, Calais-ból Dover felé indulva, az angliai St. Margaretnél száll le. 1922-ben a mosonbánfalvi összecsapás: a Rongyos Gárda megtámad egy osztrák csendőrőrsöt. 1967-ben Matt LeBlanc szülinapja. 1984-ben Szvetlana Jevgenyjevna Szavickaja végrehajtja az első női űrsétát a Szaljut–7 űrállomásról.

Ez történik ma, Matt LeBlanc szülinapján

A nap mottója:

Magyarországnak is az a fő problémája, hogy Budapestet körülveszi egy ország.

Mérő László

Névnap:

Július huszonötödike Jakus, Kristóf, Dalibor, Szindbád, Talabér, Talabor, Talbot, Timur, Valencia, napja.             

Június huszonötödikén született:

Matt LeBlanc színész, Major Anna dramaturg.

Időjárás:

Erőteljes gomolyfelhő-képződés várható. Zápor, zivatar több helyen és ismétlődő jelleggel is előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Dunántúlon helyenként megerősödik az északnyugatira forduló szél. Zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “Ma hosszasan készülsz arra, hogy megtegyél valamit, és talán napokkal vagy hetekkel előre készülsz egy feladatra”.

A többiért olvass tovább itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top