Aktuális

Kirúgták a CBS alelnökét, mert durván megsértette a Las Vegas-i áldozatokat

Az áldozatok nem érdemelnek együttérzést, mert a countryzenét kedvelők többsége fegyverrel hadonászó republikánus – írta a Facebookon az asszony.

Megvált Hayley Geftman-Gold alelnöktől hétfőn a CBS, miután a nő nem átallotta a fenti mondatot posztolni közösségi oldalán a Las Vegas-i lövöldözés kapcsán – írta meg a Washington Post híre nyomán az Index. A nő viszonylag gyorsan rádöbbent, hogy micsoda érzéketlenség, amit írt, ezért a nap folyamán közleményben kért elnézést kijelentése miatt. Védhetetlennek és szégyenletesnek minősítve korábbi szavait. Ez azonban a CBS vezetését már nem hatotta meg. A cég hétfőn megerősítette, hogy elbocsátották Hayley Geftman-Goldot.

„A közösségi médiában kifejtett nézetei mélyen elfogadhatatlanok a CBS valamennyi munkatársa számára. Együttérzünk a Las Vegas-i áldozatokkal és családjukkal” – áll a közleményükben.

Mint arról mi is beszámoltunk, helyi idő szerint vasárnap este fél 11-kor nyitott tüzet a 64 éves Stephen Paddock a Las Vegas-i Mandala Bay Hotel 32. emeleti ablakából egy szabadtéri country koncert közönségére. 59 ember meghalt, több mint ötszázan megsérültek. Az Egyesült Államok történetének ez volt a legvéresebb mészárlása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top