Aktuális

Ez történik ma, Emily Deschanel születésnapján

Budapesten szerdán reggel 06:55-kor kel fel a Nap, és 18:06-kor nyugszik. Emily Deschanel szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. X. 11.

Ezen a napon:

1881-ben David Henderson Houston feltalálja a tekercsfilmes fényképezőgépet. 1944-ben Horthy kormányzó megbízottai Moszkvában aláírják az előzetes fegyverszüneti megállapodást. Ebben Magyarország kötelezte magát, hogy kiürít minden 1937. december 31-e után megszerzett területet, és azonnal hadat üzen a Német Birodalomnak. 1976-ban Emily Deschanel szülinapja. 2001-ben átadták az újjáépített Mária Valéria hidat Párkány és Esztergom között.

Emily Deschanel

Emily Deschanel

A nap mottója:

Ahhoz, hogy el tudj engedni dolgokat, meg kell értened, mit miért éreztél, és miért nincs többé szükséged azokra az érzésekre.

Mitch Albom

Névnap:

Október tizenegyedike Brigitta, Birgit, Brúnó, Celina, Cettina, Csák, Galina, Germán, Hont, Lajos, Mária, Pintyőke, Placida, Platina, Sándor, Szelina, Szendike, Tasziló, Tódor, Zelina, Zina, Zinaida és Zinajda napja.  

Október tizenegyedikén született:

Kepes András újságíró, Szőke András színész és Emily Deschanel színésznő

Időjárás:

DNY-on derült, napos, északkeleten erősen felhős idő várható, a kettő közt változó felhőzetre, többórás napsütésre készülhetünk. Inkább csak az északkeleti megyékben lehet helyenként gyenge eső. A nyugati, délnyugati szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top