Aktuális

Kirúgták a biztonsági őrt, aki megverte a vendéget a KFC-ben

Az indexes újságírót megverő biztonsági őr egy alvállalkozó alkalmazottja volt. Felfüggesztették a műszakvezetőt is, amíg le nem zárul a vizsgálat.

Sajnálja és vállalja a felelősséget a Király utcai KFC üzemeltetője azért, hogy vasárnap este a gyorsétterem biztonsági őre megverte Szabó Zoltánt, az Index újságíróját.

Fukcius Tamás, az AmRest Kft. ügyvezetője, a KFC regionális igazgatója közleményében azt írta, hogy megdöbbenéssel értesültek a történtekről.

A biztonsági őr és néhány alkalmazottunk részéről tanúsított viselkedés teljes mértékben ellentétes a cég értékeivel, továbbá az általános emberi értékekkel, az udvariasság és a vendéglátás alapelveivel.

A megvert Szabó Zoltántól bocsánatot kérnek, felvették vele a személyes kapcsolatot, hogy felajánlják a segítségüket, kárpótlásukat.

Egyúttal megkezdték az eset kivizsgálását, eddig ezt tudni:

  • A biztonsági őr egy alvállalkozó biztonsági szolgálat alkalmazottja, de teljes felelősséget vállalnak a tetteiért.
  • Világossá tették az alvállalkozónál, hogy elfogadhatatlannak tartják az effajta viselkedést. Ezért a biztonsági őrt elbocsátották.
  • Felfüggesztették az étterem műszakvezetőjét is, amíg le nem zárul a vizsgálat.
  • Újraoktatják a munkatársakat a vendégek kezelésével kapcsolatban, és panaszkezelési tréningeket tartanak.
  • Szabó Zoltán kérésének megfelelően támogatnak egy magyar karitatív szervezetet, alapítványt.

Fukcius Tamás szerint elszigetelt esetről van szó, és nem egyeztethető össze azzal, ahogyan a vendégeinket fogadni szeretnék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top