Aktuális

Robbanás történt Pécs belvárosában

Egy ember súlyosan megsérült, miután a pécsi Király utca egyik társasházának második emeleti lakásában robbanás történt.

Robbanás történt kedden késő délután Pécsett, egy belvárosi lakásban, egy ember súlyosan megsérült – közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Fábián Lilla elmondta, a Király utcai társasházban történt detonáció okát még vizsgálják, a sérültet a mentők kórházba vitték.

A katasztrófavédelem honlapján közzétett beszámoló szerint egy társasház egyik második emeleti lakásában történt a robbanás, majd tűz is keletkezett.

A helyszínre nagy erőkkel érkeztek ki a megyeszékhely hivatásos tűzoltói, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását.

A tűzoltók az épületből egy embert menekítettek ki, az elsődleges információk szerint ő az eset során megsérült, ezért a mentők ellátják. A robbanás következtében az épület falai megdőltek, ezért statikus is érkezett a helyszínre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top