Aktuális

Mint az akciófilmekben: 800 méteren át kapaszkodott a motorháztetőn a debreceni férfi

Két férfi veszekedett egymással, majd amikor az egyik el akart az autójával hajtani, a másik felpattant a motorháztetőre.

Még szeptemberben történt az eset, amelynek kapcsán a rendőröket arról értesítették, hogy Debrecenben, a Balmazújvárosi út melletti szervizúton egy közlekedő személyautó motorháztetején kapaszkodik egy férfi – közölte a Police.hu.

A rendőrök rövid időn belül a helyszínre mentek, ahol azonosították a jármű vezetőjét, valamint azt a 34 éves debreceni férfit, aki a motorháztetőn kapaszkodott. Mindkét férfit előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták őket.

A nyomozás adatai szerint a két férfi veszekedett egymással, majd a 45 éves L. József autójával el akart hajtani a helyszínről, amit haragosa, B. Géza úgy akart megakadályozni, hogy a kocsi elé állt. A hajdúhadházi férfi járművével ennek ellenére elindult, ezért B. Géza a motorháztetőre ugrott, ahol megkapaszkodott, majd közel 800 méter megtétele után öklével betörte a szélvédőt.

Így nézett ki az autó az akció után (Fotó: Police.hu)

A rendőrök befejezték az L. Józseffel szemben közúti veszélyeztetés bűntett, míg B. Géza esetében közlekedésbiztonság elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást. Az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal megküldték a járási ügyészségnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top