Aktuális

Szerelmi veszekedés okozhatta a mezőörsi horrorbalesetet

Csúnya veszekedés után ülhetett autóba az Opelt vezető férfi és barátnője.

Szerelmi veszekedés okozhatta a 81-es úton, Mezőörs közelében történt tragikus balesetet, amelyben hét ember, köztük egy 9 éves kisfiú is életét vesztette – tudta meg a Bors.

A vasárnap délelőtt történt tragédiáról mi is beszámoltunk: a balesetet egy Opel okozta, melynek sofőrje előzésbe kezdett, majd visszatért a saját sávjába, de kisodródott, és összeütközött egy szemből érkező Audival. A karambolban mindkét autó kigyulladt, mire pedig a mentők kiérkeztek, mind a hét utas bennégett.

MTI/Krizsán Csaba

A Bors információi szerint az Opelt vezető, 28 éves P. Zoltán és párja, a 19 éves Cs. Ramóna az elindulás előtt csúnyán összevesztek, egy ismerősük szerint azért, mert a lány szakítani akart a férfival. A névtelen nyilatkozó szerint a család féltette Zoltántól a fiatal lányt, mert a férfi hirtelen haragú volt, ráadásul azt beszélték, hogy a törvénnyel is volt dolga, egyszer ugyanis megverte a főbérlőjét.

Rami elbizonytalanodott, egyesek szerint félt is Zolitól. Véget akart vetni a kapcsolatuknak. A fiú azonban idejött, és nagyon összevesztek a baleset napján. Zoli mindenképpen folytatni akarta a kapcsolatot

– nyilatkozta az ismerős, aki szerint a férfi valósággal berángatta a lányt az autóba a baleset előtt alig félórával.

Lehetséges, hogy elpattant egy húr Zoli fejében, és ahogy ebben a felfokozott idegállapotban kocsiba ült, nem volt ura önmagának, és nem figyelt annyira az útra. Borzalmas, hogy emiatt hét embernek kellett meghalnia

– tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top