Aktuális

15 gyerek maradt félárván a hétfői baleset után, a legkisebb alig 1 éves

Az egyik sérült még mindig életveszélyes állapotban van.

Tizenöt gyerek maradt félárván a hétfői, négy halálos áldozatot követelő tömegbaleset után. A baleset az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán történt Mezőkeresztes térségében: egy autó egy kamionnal, majd több másik autóval is összeütközött, végül az árokba csapódott. A hírek szerint az út csúszós, jeges volt, a ködtől pedig nehezen lehetett látni a baleset napján. Az autón a TV2 információi szerint nyári gumi volt.

A kocsiban öten ültek, mindannyian kisnaményiek, akik Budapestre tartottak, hogy ott munkát vállaljanak. A családtagok az interneten olvasták a híreket, amikor felismerték az egyik táskát – innen tudták meg, hogy az ő szeretteikkel történt a tragédia.

Az autóban ült egy 44 éves férfi a 27 éves fiával. A balesetben mindketten életüket vesztették. Csak az ő családjukban 7 gyerek maradt félárván. Szintén az áldozatok között volt egy háromgyerekes édesanya. Neki az élettársa is a kocsiban ült, őt még mindig életveszélyes sérülésekkel kezelik a miskolci kórház intenzív osztályán. Egy másik súlyos sérült, egy férfi a kórházban halt meg. Neki öt gyereke volt, a legidősebb egy 18 éves beteg lány, a legkisebb gyereke pedig alig 1 éves.

Az áldozatok temetéséről a kisnaményi önkormányzat gondoskodik.

A TV2 riportja:

Címkép: MTI/Vajda János

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top