Aktuális

Felakasztotta magát egy rab Szombathelyen

Saját zárkájában vetett véget az életének a 43 éves férfi, akit megpróbáltak újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni.

Hiába próbálták újraéleszteni, nem tudtak már segíteni azon a 43 éves férfin, aki hét elején felakasztotta magát a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben – tudta meg a Bors.

A lap úgy tudja, a rab kifejezetten erőszakos volt, fogva tartása során többször támadt őrre, hivatalos személy elleni erőszak miatt többször indítottak ellene eljárást.

A 43 éves, jogerősen elítélt fogvatartott november 20-án, saját zárkájában akasztotta fel magát. Mikor az őrök ezt észrevették, azonnal megkezdték az újraélesztését, amelyet az Országos Mentőszolgálat helyszínre érkező orvosa átvett.

Ennek ellenére már nem tudták megmenteni az életét. A vizsgálat kizárta az idegenkezűséget, valamint a börtön felelősségét, közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top