Aktuális

Új tárgyalás lesz a hentes ügyében, aki megölhette és ledarálhatta feleségét

Egy éve próbál új életet kezdeni az a volt hentes, akit azzal gyanúsítottak, hogy megölte feleségét, a holttestet pedig eltüntette. A bíróság tavaly decemberben felmentette a férfit, de most másodfokon újratárgyalják a haláleset és eltűnés körülményeit.

Már egy éve, hogy felmentő ítélet született N. János ügyében, aki 28 hónapot töltött előzetes letartóztatásban. A darnózseli férfi korábban hentesként dolgozott, gyógytornász felesége 2014 májusában tűnt el nyom nélkül. N. Jánost bizonyítékok híján mentette fel a vád alól a Tatabányai Törvényszék.

A vád az volt, hogy N. János megölte, majd az alagsori hentesüzemében eltüntette a felesége maradványait egy darálóban, miközben fia a szomszéd szobában aludt. Amit nem sikerült megsemmisíteni, szétszórta egy közeli réten – írja a Bors.

A lap úgy tudja, a férfi tavaly december után Mosonmagyaróváron kezdett új életet, de hamar visszaköltözött Darnózselibe, ahol már nem hentesként keresi a kenyerét. „Nem beszél senkivel, csak a családjával tartja a kapcsolatot. Biztos szándékosan, nehogy mondjon valamit, ami aztán az ügyre nézve rosszat tesz neki. Autóval megy mindenhová” – mondta a Borsnak egy helybéli asszony.

N. János ügyvédje szerint nem számítottak arra, hogy a másodfokú bíróság újrakezdi az ügy felülvizsgálatát. Elmondta, hogy védence szeretne már pontot tenni a dolog végére, és nyugodtan élni.

A férfi ártatlansága mellett kitart két gyermeke is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top