Aktuális

Harmincéves magyar nőé lehet a Fertő-tóban talált feldarabolt holttest

Korábban arról lehetett hallani, hogy egy szlovák prostituált az áldozat, az eisenstadti ügyészség szerint azonban egy 1988-as születésű magyar nőt ölhettek meg.

Mégis magyar lehetett az a nő, akinek feldarabolt holttestére a Fertő-tóban találtak rá – írja szlovák hírforrásokra hivatkozva a Bors.

Az esetről többször is írtunk: április elején női torzót találtak a tóban, hamarosan pedig a végtagok és a fej is előkerültek. A korai találgatások még arról szóltak, hogy VV Fanni vagy a darnózseli hentes felesége lehet az áldozat, egy idő után azonban már arról lehetett hallani, hogy egy szlovák prostituáltat öltek meg.

Az ügyben beismerő vallomást is tett egy 63 éves osztrák férfi, aki csak a lány keresztnevét ismerte, és a jelek szerint szlováknak hitte őt. Az eisenstadti ügyészség szerint azonban egy 1988-as születésű, magyar állampolgárságú, Beáta nevű nő az áldozat.

A gyanúsított azt állítja, a bécsi West Bahnhoftól hívta el a lakására a nőt, ahol pánikba esett, ezért megfojtotta, majd a fürdőkádban feldarabolta a nőt. A férfi ezután a testrészeket egyenként vitte ki a Fertő-tóhoz. Tóparti kunyhójának fagyasztójában az áldozat belső szerveit is megtalálták a rendőrök: a férfi azt mondta, azért rakta el a szerveket, hogy később megehesse azokat.

A férfi korábban 32 évet ült börtönben, amiért megerőszakolt egy nőt, akinek az egyik mellbimbóját is leharapta. A közelmúltban szabadult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top