Aktuális

A darnózseli hentes feleségéé lehet a Fertő tóban talált holttest

A gyanú szerint a férfi 2014-ben ölte meg a feleségét, a maradványok azonban a mai napig nem kerültek elő.

Rendőrségi források szerint legnagyobb valószínűséggel a darnózseli hentes feleségéé lehetnek a Fertő tóban megtalált maradványok – írja osztrák hírforrásokra hivatkozva a Bors.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a múlt héten fej és végtagok nélküli holttestet találtak a Fertő tó fenekén az ausztriai Ruszt városánál. Nem sokkal később a fejet és a testrészeket is megtalálták. Különböző forrásokból hamarosan azt lehetett hallani, hogy a holttest a tavaly novemberben eltűnt VV Fannié, vagyis Novozánszki Fannié, ezt azonban a napokban cáfolták az osztrák hatóságok.

Az Ö24 szerint most azt gyanítják, hogy a holttest egy másik eltűnt magyar nőé. N. Jánost, a darnózseli hentest azzal vádolják, hogy 2014-ben megölte gyógytornász feleségét, majd a maradványokat eltüntette. Bár a férfi kertjében találtak egy női holttestből származó tüdőt és szívet, 2016-ban mégis felmentették, mert a sósavval szétroncsolt szervekről nem lehetett bebizonyítani, hogy a feleségé voltak. Az ügyet jelenleg újratárgyalják. Eközben a tóban talált testről kiderült, hogy több belső szerve is hiányzik, illetve valószínűleg egy ideig hűtőszekrényben tárolták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top