Aktuális

Kannibálnak vallotta magát a Fertő tavi darabolós gyilkos

A mélyhűtőben tárolta áldozata belső szerveit, állítása szerint azért, hogy később megehesse azokat.

Kannibálnak vallotta magát az az osztrák férfi, aki a Fertő tóba dobta egy fiatal szlovák nő holttestének maradványait – írja az Euronews.

Korábban mi is írtunk róla, hogy április elején női torzót találtak a tóban, hamarosan pedig a végtagok és a fej is előkerültek. A korai találgatások arról szóltak, hogy VV Fanni vagy a darnózseli hentes feleségének holttestét találták meg, hamarosan azonban kiderült, hogy egy szlovák prostituált az áldozat.

A gyilkossággal a 63 éves Alfred U.-t gyanúsítják, aki a feltételezések szerint saját bécsi otthonában ölte meg a nőt, a fürdőkádban feldarabolta, a testrészeket pedig egyenként vitte ki a Fertő tóhoz. A férfi tóparti kunyhójának fagyasztójában az áldozat belső szerveit is megtalálták a rendőrök. A férfi azt mondta, azért rakta el a szerveket, hogy később megehesse azokat.

A férfi a vallomásában azt állította, az áldozatot a bécsi West Bahnhoftól hívta el a lakására. Állítása szerint csak meg akarta csókolni a nőt, aki ekkor sikoltozni kezdett, ő pedig megfojtotta, amikor el akarta hallgattatni. A férfi korábban 32 évet ült börtönben, amiért megerőszakolt egy nőt, akinek az egyik mellbimbóját is leharapta. A közelmúltban szabadult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top