Aktuális

Öngyilkos lett egy szexuális zaklatással vádolt politikus

Dan Johnson konzervatív republikánus lelkész azután vetett véget az életének, hogy egy nő azt állította, a politikus évekkel ezelőtt megerőszakolta.

Öngyilkos lett csütörtökre virradóra a szexuális zaklatással vádolt Dan Johnson republikánus párti, Kentucky állambeli törvényhozó.

Az 57 éves konzervatív republikánus lelkész, aki közmegbotránkozást keltő Facebook-bejegyzéseiről volt ismert, amelyekben egyebek mellett majmokhoz hasonlította Barack Obama volt elnököt és feleségét, Michelle-t, szerda éjjel pisztollyal vetett véget életének a Kentucky állambeli Mount Washington városának egyik hídján.

Johnson öngyilkossága előtt a helyi sajtó egy nő beszámolóját közölte arról, hogy a politikus otthona alagsorában 2013-ban tizenévesként megerőszakolta. Johnson tagadta ezt az állítást, amely szerinte a konzervatív republikánusok ellen irányuló átfogó stratégia része.

Ha Te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top