nlc.hu
Aktuális

Öngyilkos lett a teniszedző

Öngyilkos lett John Geddert tornászedző, miután szexuális erőszakkal vádolták meg

Az olimpiai tornászcsapat korábbi edzőjét csütörtökön vádolták meg szexuális zaklatással.

Öngyilkos lett John Geddert, az amerikai olimpiai tornászcsapat korábbi edzője, miután csütörtökön szexuális zaklatással vádolták meg – írja a 444.hu.

John Geddert öngyilkosság

Fotó: Michael Regan/Getty Images

Geddert volt a 2012-es olimpiai tornászcsapat vezető edzője, és szorosan együtt dolgozott Larry Nassar orvossal is, akit korábban többen is szexuális zaklatással vádoltak. Nassart azóta több mint 250 lány zaklatása miatt elítélték, élete végéig börtönben marad.

Geddertnek csütörtökön kellett volna feladnia magát, hogy vád alá helyezhessék, de nem jelent meg Dana Nessel michigani államügyésznél, akit ezután értesítettek arról, hogy Geddert öngyilkos lett.

John Geddertet vádolták még embercsempészettel, munkára kényszerítéssel, fizikai és szexuális erőszakkal is. Utóbbit a vádak szerint legalább kétszer 13 és 16 év közötti lányokkal szemben követte el – írja a lap. Ezenfelül megvádolták azzal is, hogy hazudott a nyomozóhatóságoknak 2016-ban Nassa tárgyalása során. 

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top