Aktuális

Rejtélyes bűz kínozta a Honvéd akadémistáit

Hetekig nem tudták megtalálni a bűz forrását, végül egy nap rendőrök tűntek fel és egy hullaszállító kocsi.

Néhány hete különös jelenségre lettek figyelmesek a kispesti Magyar Futball Akadémia növendékei. Az egész kollégiumot és edzőkomplexumot szörnyű szagok árasztották el – írja a Bors.

A szinte fojtogató bűz hetekig terjengett a környéken, és hiába kutatták a fiatalok is az okát, nem találták. Végül egy nap rendőrök, helyszínelők tűntek fel és egy hullaszállító kocsi. Kiderült, hogy a sínek mellett, egy bokorban hetek óta egy holttest feküdt.

Az egyik ifjú focista azt mondta, hogy két-három hétig volt szörnyű szag, valószínűleg az esős, párás idő nem tett jót a holttestnek. A bűz a vége felé már olyan erős volt, hogy a szobákban sem tudtak megmaradni.

Arra gyanakodtak, hogy a csatornából jön, de hiába ment el két akadémista körbenézni, nem találtak semmit. A holttestre nem ők bukkantak rá.

A rendőrség közölte, hogy vizsgálják a haláleset körülményeit, de nem merült fel a gyilkosság gyanúja. A halottról nem árultak el részleteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top