Aktuális

Egy megyei katasztrófavédelmi igazgatóról teregeti ki a szennyest egy volt alkalmazott

Egy volt alkalmazott azt állítja, hogy az egyik megyeszékhelyen lévő katasztrófavédelmi kirendeltségen viszonyt folytatott az igazgatóval. Ebben leginkább az a kínos, hogy állítása szerint a férfi munkaidőben szexelt a nővel, az irodában fogdosta őt, és obszcén üzeneteket küldözgetett neki.

Kitálalt egy nő, aki egykori alkalmazottként az egyik megyeszékhelyen lévő katasztrófavédelmi kirendeltségen folytatott viszonyt a katasztrófavédelmi igazgatóval. A Lánglovagok.hu-n csak B.-nek nevezett személy azután vetett véget az igazgatóval való kapcsolatának, hogy megtudta: rajta kívül még több más nő is van az ezredes életében, és esze ágában sincs elhagyni őket érte.

B. azt állítja, hogy munkaidőben rendszeresen fogdosta őt a férfi, obszcén megnyilvánulásokat tett felé, trágár üzeneteket írt neki, egy alkalommal pedig munkaidőben szexeltek is az egyik irodában. A kapcsolat tavaly októberben ért véget, ezután a nő felmondott. Utolsó munkanapján a kirendeltségvezető figyelmeztette, hogy jobban teszi, ha hallgat.  

B. most mégis előállt a történettel, mert elmondása szerint szeretné, ha mással ugyanez nem történne meg, a történtekről a főigazgatónak levelet is írt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top