Aktuális

Meghalt az édesanya, akit a gyereke szeme láttára lőtt fejbe a rákoskeresztúri gyilkos

A rákoskeresztúri gyilkosságnak mostanra három áldozata van. Egyetlen túlélője egy kétéves kisgyermek, aki elveszítette a féltékenységből rendezett ámokfutásban meglőtt édesanyját. A gyerek sokkos állapotba került.

Vasárnap hajnalban a 26 éves Cs. Norbert a XVII. kerületi Újlak utcában ámokfutásba kezdett. Vélhetően féltékenységből berontott egy házba, ahol a korábbi párja lakott az új kedvesével. Cs. Norbert még a helyszínen lelőtte a férfit, majd a nőt kiráncigálta az utcára, és rálőtt az anyára is. Mindeközben a nővel volt a kétéves gyermeke is, akit szerencsére nem sikerült a gyilkosnak megsebesítenie. Ezt követően Cs. Norbert végzett magával.

A Blikk úgy tudja, hogy az anyát fejlövés érte, az életéért hosszasan küzdöttek az orvosok a kórházban, de egy nappal a rákoskeresztúri vérengzés után a fiatal nő meghalt. 

Az anya nélkül maradt gyereket, Laurát a nagyszülők szeretnék magukhoz venni és felnevelni. Makai Gábor klinikai szakpszichológus szerint hiába csak kétéves a gyerek, egy ekkora trauma nem múlhat el nyomtalanul, a gyilkosság után Laura sokkos állapotba került, ami pszichés válaszreakció, beszűkült a kicsi tudatállapota.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top