Aktuális

Halálra verte a cellatársát egy 17 éves fiú

A fiú azonnal rászállt hasonló korú zárkatársára, és olyan brutálisan megverte, hogy a másik fiú kómába esett, majd meghalt.

Egy 17 éves fiatal halálra verte hasonló korú zárkatársát a fiatalkorúak szirmabesenyői börtönében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség halált okozó testi sértés bűntette miatt börtönbüntetést indítványozott ellene – közölte az ügyészség.

A közlemény szerint a bűnügy tavaly történt. A vádlott 2017 februárjában előzetes letartóztatásban volt a börtönben, ahol egy zárkában helyezték el a szintén előzetesben lévő, nála gyengébb testalkatú fiúval, akire azonnal rászállt, és verekedést kezdeményezett vele.

Két zárkaellenőrzés között a vádlott a sértettet többször ököllel fejen ütötte, majd miután  társa földre került, többször bele is rúgott a fejébe. A sértett többször elvesztette eszméletét, de zárkatársa mindig fellocsolta vízzel, majd folytatta a verését.  Az áldozat a veréstől kómába esett, két hónap múlva pedig meghalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top