Aktuális

Leharapta és lenyelte egy rendőr ujjpercét

Szándékos rongálásért vitték be a rendőrőrsre, most egy sor további bűncselekményért is felelnie kell.

Leharapta, és lenyelte egy rendőr középső ujjának legfelső ujjpercét egy férfi a New York-i Brooklynban, miközben a rendőr meg akarta őt bilincselni – írja a NY Daily News.

A 34 éves Ainsley Johnson többszörös visszaeső bűnöző: 2008 óta nem kevesebb, mint 12 alkalommal tartóztatták le. Első alkalommal ráadásul nemi erőszak miatt ítélték el, 2012-ben pedig nemi erőszak kísérletéért. Csak tavaly négy alkalommal tartóztatták le. Most szándékos rongálásért vitték be a brooklyni 69. rendőrőrsre, miután összetörte egy 46 éves helyi férfi autójának ablakait, illetve szétverte a postaládáját.

Ainsley-t éppen a cellájához kísérték volna, amikor az egyik 24 éves rendőr meg akarta bilincselni, a férfi pedig ekkor rátámadt. A rendőr és Ainsley dulakodni kezdtek, közben pedig a földre zuhantak, az elítélt erőszaktevő ekkor harapott le egy darabot a fiatal rendőr középső ujjából, majd le is nyelte azt, mielőtt a többi rendőr bármit tehetett volna.

A sérült rendőrt azonnal kórházba szállították, illetve Ainsley-t is, aki szintén megsérült, bár azt, hogy hogyan és milyen mértékben, a rendőrség nem hozta nyilvánosságra. A szándékos rongálás mellett most letartóztatáskor való ellenállással és hivatalos személy elleni erőszakkal is vádolják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top