Aktuális

Újabb zaklatás Veresegyházon: egy 17 éves lányra csapott le a szatír

A múlt héten pedig egy 23 éves nőt erőszakoltak meg.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, múlt hét hétfőn Veresegyházon fényes nappal megerőszakoltak egy 23 éves nőt. Az áldozat éppen a vasútállomásra igyekezett, amikor egy erdős részen hátulról leütötték, az erőszak után pedig a ruhái nélkül tért magához. A hírek szerint a rendőrség egy ápolatlan biciklis fiatalembert keres, az ügyben szexuális erőszak miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

A Bors arról értesült, hogy a napokban újabb zaklatás történt a Pest megyei városban, ismét csak fényes nappal: kedden egy 17 éves lányra csapott le egy autóval közlekedő rejtélyes idegen, méghozzá hárompercnyi autóútra onnan, ahol a múlt héten az erőszak történt.

Az újabb ügyben érintett lány a lapnak azt mondta, a Kertesi utcában sétált, amikor mellé hajtott egy kék Opel. Az autóban egy 40-50 év körüli, teljesen meztelen férfi ült, aki nudista strandokról kezdett „hadoválni”. A lány azonnal megpróbálta lerázni a szatírt, de ez nem volt egyszerű:

Egy sarokkal odébb hajtott, és megállt. Arra kellett mennem, így láttam, hogy ekkor már önkielégítést is végzett. Közben rám nézett, és azt kérdezte, hogy megnézem-e közelebbről. Könnyen lehet, hogy ugyanaz a férfi volt, aki a múlt héten megerőszakolt egy másik nőt

– mondta a fiatal lány, aki mindenképpen feljelentést tesz a rendőrségen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top