Aktuális

Egy volt gengsztert is meghívott az esküvőre Harry herceg

Egy egykori gengsztert is meghívott szombati lakodalmára Harry herceg. Lokko, aki korábban fegyverekben és kábítószerben volt érdekelt, most a legelőkelőbbekkel ülhet egy asztalnál. Vajon mit szólhat ehhez II. Erzsébet?

A Daily Mail írt arról, hogy nem csak született előkelőségek és hírességek lesznek ott Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén, hanem megtért gengszterek is. A lap nem is titkolja el, hogy Karl Lokkóra gondolnak, aki mára már a herceg legbelső tanácsadói körének tagja, pedig annak idején igen ismert alvilági figura volt.

Lokko az utcán élt, drogot árult és többször vett részt tűzharcban, de aztán sikerrel zárta le a múltját. Munkát kapott egy fiatalokat segítő központban, itt ismerkedett össze később Harry herceggel is, akivel jó barátokká váltak.

Ex. Caterpillar (@karl_lokko) által megosztott bejegyzés,

Harry herceg most sem feledkezett meg barátjáról, aki a meghívásnak köszönhetően Nagy-Britannia királynőjével együtt mulathat egy egész estén át.

Címlapkép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top