nlc.hu
Aktuális

Meghan Markle ezért nem utazott II. Erzsébethez

Meghan Markle ezért nem utazott II. Erzsébethez

Eredetileg Harry herceg Meghannel repült volna Skóciába a királynőhöz, de végül változott a terv.
Meghan, Sussex hercegnéje és Harry herceg, Sussex hercege távozik a düsseldorfi városházáról 2022. szeptember 6-án az Invictus Games utáni fogadásról

Miután a Buckingham-palota csütörtökön 12.34-kor bejelentette, hogy aggasztó II. Erzsébet egészségi állapota, a közeli családtagok Balmoralba siettek, hogy a királynő mellett lehessenek.

Harry herceg és Meghan Markle is bejelentette, hogy ők is Skóciába repülnek a királynőhöz, ám végül Harry a felesége nélkül utazott, és hivatalosan is közölték, hogy Meghan mégsem megy.

Hogy Meghan miért változtatta meg a terveit, annak nem közölték az okát, de valószínűleg összefügg azzal, hogy Katalin hercegné sem utazott Vilmossal; az első teljes iskolai napjukat töltő három gyerekével Winsdorban maradt. Nem sokkal délután 3 óra után Katalint le is fotózták, ahogy elmegy az iskolába a 9 éves György hercegért, a 7 éves Sarolta hercegnőért és a 4 éves Lajos hercegért.

Délután 16.44-kor Omid Scobie újságíró és Meghan barátja aztán azt tweetelte, hogy „Kate-hez hasonlóan” Meghan is Windsorban marad, és mégsem repül Skóciába. De nem csak ez lehet a háttérben, mert a pletykák szerint Meghan terve, miszerint Balmoralba repül, eleve megrökönyödést okozott a palotában, tekintve hogy milyen fagyos a viszonya a királyi családdal, amelyet többször nyilvánosan kritizált.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top